Psykologisk Klinik v/ Ragnar Stefánsson

Behandling

De psykologiske problemområder, som jeg arbejder med, er bl.a. depression og forskellige angsttilstande så som panikangst og fobisk angst (agorafobi, socialfobi, enkelfobi), samt generaliseret angst. Endvidere personlighedsforstyrrelser, selvværdsproblemer og stress. Udover disse problemområder så tilbyder jeg hypnose f.eks. i forbindelse med rygestop, vredeshåndtering og vægtproblemer.

Det er lidt urealistisk, at dele problemstillingerne op i kategorier, eftersom de ofte overlapper hinanden - eksempelvis forekommer depression og angst oftere sammen end som isolerede fænomener. Men du kan dog læse lidt nærmere om behandlingstilbuddet ved at klikke på de enkelte punkter i menuet.

Nogle kan ikke kategorisere sine problemer. De føler at deres problem er diffust, manglende livsgnist og mening med livet, eller har svært ved at tage en vigtig beslutning i sit liv og ønsker at få vejledning og råd om de er på den rette vej.

Hvis du har andre problemer er du selvfølgelig velkommen at kontakte mig, og jeg kan eventuelt henvise dig til det rigtige sted.

Terapimetode

  • Kognitiv adfærdsterapi
    Evidensbaseret terapiform

    Her kan du læse om den terapiform jeg anvender og hvorfor den er anvendt. Du kan også læse om, hvad du kan forvente dig af terapien.

  • Billede fra klinikken: