Psykologisk Klinik v/ Ragnar Stefánsson

Personlig udvikling

Vi udvikler os som personer hele livet, møder nye udfordringer og opgaver, og i nogle tilfælde tager vores liv en uforventet drejning. Dette indebærer, at personlig udvikling er mange ting og vi gennemgår det alle sammen.

Ofte er det vanskeligt at træffe en beslutning når man står overfor denne udfordring. Man ved ikke om man overvurderer eller undervurderer egne ressourcer, og man kan ikke helt gennemskue konsekvenserne af det valg man træffer. Det kan være, at du føler, at du besidder nogle personlige hindringer, som gør at du er bange for din beslutning. Nogle personer føler, at deres liv på en vis måde er gået i stå, og mangler et skub til at komme videre.

Det kan være godt at snakke med en psykolog i disse tilfælde, for at finde frem til egne hindringer og skjulte ressourcer. I visse tilfælde tilbydes en personlighedstest, for at afdække disse problemområder nærmere.

 

 

Punkter

 • Personlig udvikling

  Hvad betyder personlig udvikling for dig?
  - at hvile mere i sig selv?
  - at vide hvem du er inderst inde?
  - at kunne give mere udtryk for dig selv?

 • Hvem er jeg?

  Her kan du læse om den terapiform jeg anvender og hvorfor den er anvendt. Du kan også læse om, hvad du kan forvente dig af terapien.